Diensten

Onze kracht schuilt onder meer in een flexibele werkwijze met de nodige creativiteit. Door deze kracht gebundeld met onze ervaring durven wij uit te spreken dat B4Y voor uw organisatie een toegevoegde waarde kan leveren op vele gebieden.

Het gaat te ver om dit hier allemaal uiteen te zetten aangezien onze specialistische kennis ver gaat.

Onze bijdrage kan bestaan uit projectmatige inzet en bijdrage in uitvoering van werkzaamheden.

Naast eerder genoemde diensten hebben wij een zeer geavanceerd systeem ontworpen nl. Flexible Underwriting Registration Software Tool (FURST) Furst is een uniek systeem ontworpen voor verzekeringsbedrijven die zakelijke verzekeringen behandelen.

Zakelijke brandverzekeringen:
Op basis van criteria wordt automatisch een premie-indicatie afgegeven en tekencapaciteit berekend voor meer dan 1.500 verschillende type bedrijven en instellingen.

Lees verder over FURST Software »

FURST

FURST is een uniek systeem ontworpen voor verzekeringsbedrijven die zakelijke verzekeringen accepteren.
Op basis van de bestemming, kwaliteit, procesvoering, preventie , vuurbelasting en branduitbreiding wordt automatisch een advies berekend voor de premie en tekencapaciteit voor bijna 1400 verschillende type bedrijven en instellingen.Dit systeem is ideaal voor bedrijven die willen bepalen wat een acceptant mag accepteren (ter bescherming van ongewenste acceptaties) en geeft de acceptant een veilig gevoel dat hij is geback-uped door FURST. Lees verder »